detail-header

De Mooiste Locaties

Libéma is één van de grootste vrijetijdsorganisaties van Nederland. Met meer dan twintig unieke locaties, verspreid door heel Nederland bezorgt Libéma haar gasten al meer dan 30 jaar de mooiste tijd. Of het gaat nu om een avontuurlijk dagje uit met het hele gezin, of een inspirerende beurs, bij Libéma beleef je altijd de mooiste tijd.

locatie-safaripark-beekse-bergen

In Safaripark Beekse Bergen beleef je met het hele gezin een echte safari! In het grootste wildlifepark van de Benelux leven namelijk meer dan 1.400 wilde dieren. Afrika, gevaarlijk dichtbij!

logo-dierenrijk-3

In Dierenrijk - dé Familiedierentuin bij Eindhoven - beleef je het perfecte dagje uit! Want waar kun je zo goed spelen en leren tegelijk? Dierenrijk is dan ook dé Familiedierentuin van Nederland.

locatie-klimrijk-brabant

Bij Klimrijk Brabant zwier en klim je van boom naar boom in het ecologische klimbos. Speel een sensationele outdoor lasergame of maak een tocht met de GoKarts. Spektakel verzekerd!

locatie-speelland-beekse-bergen

Speelland Beekse Bergen telt 101 speeltoestellen. Stilzitten is haast niet mogelijk, want om elke hoek wacht weer een nieuwe uitdaging. De grote waterplas bij Speelland staat bovendien garant voor urenlange zwem- en waterpret!

locatie-luchtvaart-themapark-aviodrome

Luchtvaart-Themapark Aviodrome is de leukste vliegbestemming van Nederland! Stap in de Boeing 747 en bekijk de legendarische Uiver. Zo beleeft iedereen een ongeëvenaard, avontuurlijk en leerzaam dagje in de wolken.

locatie-sportiom-shertogenbosch

AquaFun Sportiom biedt volop waterpret en sensatie. Probeer de wildwaterbaan maar eens of één van de supersnelle glijbanen… In de wintermaanden kun je schaatsen bij IceFun. Buiten die periode is het lasergamen een aanrader!

locatie-aquazoo-friesland

AquaZoo Friesland is de leukste dierentuin van Noord-Nederland! Allemaal dankzij de uitgebreide dierencollectie, het natuurrijke park en de bijzondere dierenverblijven waar je écht tussen de dieren loopt!

locatie-zooparc-logo-NIEUW

Bij ZooParc Overloon beleef je een spannende ontdekkingsreis langs bijzondere planten- en diersoorten, waaronder cheetah's en tijgers! Een unieke beleving die je niet snel zult vergeten!

locatie-davinci-cinema

Bij DaVinci Cinema is film kijken een compleet avondje uit. Geniet van de nieuwste films in één van de vier zalen. In de foyer kun je gezellig napraten over de film met een heerlijk drankje of hapje.

locatie-vakantiepark-dierenbos

Verscholen tussen de bossen van het Brabantse Vinkel, ligt Vakantiepark Dierenbos. Geniet met je familie van dit prachtige park met bosdieren-thema en verblijf tussen onder andere herten, zwijnen, eekhoorns en alpaca’s.

locatie-vakantiepark-beekse-bergen

Direct naast het Safaripark en Speelland ligt Vakantiepark Beekse Bergen. Kies voor je verblijf uit een keur aan accommodaties, van luxueuze Afrikaans gethematiseerde jungalows tot avontuurlijke safaritenten. Een vakantie om nooit te vergeten!

locatie-groepsaccommodatie-de-buitenjan

De Buitenjan is een veelzijdige groepsaccommodatie gelegen in de bossen van Veldhoven. Hier is altijd wel iets te beleven. En ook een bezoek aan het naastgelegen Klimrijk Brabant mag natuurlijk niet ontbreken.

omnisport-logo

Omnisport Apeldoorn is een multifunctioneel evenementen- en sportcomplex dat onder andere beschikt over een unieke wieler- en atletiekhal, topsporthal en businesslounges. Van topconcert tot interland: het gebeurt in Omnisport Apeldoorn!

ijsselhallen-logo

IJsselhalen Zwolle is één van de grootste beurzen- en evenementenlocaties van Noordoost-Nederland. Vele evenementen, (inter)nationale (vak)beurzen, concerten, productpresentaties, congressen, feesten en partijen vinden hier -  in ‘Centraal Nederland’ – plaats!

expo-haarlemmermeer-logo

Expo Haarlemmermeer is de meest bijzondere beurzen- en evenementenlocatie van West-Nederland. Het glazen gebouw vormt één geheel met het omliggende natuurgebied en biedt bezoekers van elk willekeurig evenement een ongeëvenaarde ervaring. 

zeelandhallen-logo

Zeelandhallen Goes fungeert als locatie voor de meest uiteenlopende evenementen in de Zeeuwse regio. Van een inspirerende publieksbeurs tot een wervelend muziekfestijn of bedrijfsfeest: het zindert bij de Zeelandhallen!

brabanthallen-logo

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch is één van de grootste beurzen- en evenementenlocaties van Nederland. Van grote muziekfeesten tot drukbezochte hobbybeurzen en van Indoor Brabant tot spectaculaire bedrijfsfeesten.

autotron-rosmalen-logo-1

Autotron Rosmalen bewijst zichzelf al ruim twintig jaar als beurzen- en evenementenlocatie. De sfeervolle ambiance en groene omgeving maken deze locatie uniek in Nederland. Bezoek er een oldtimerbeurs of dancefeest!

Americalhal-logo

André Rieu, Marco Borsato en Racoon. Allemaal traden ze al eens op in Americahal Apeldoorn. Deze concert-, beurs-, congres- en feestaccommodatie fungeert dan als het kloppende hart van Apeldoorn. Ervaar het zelf!

locatie-1931-congrescentrum-brabanthallen

1931 Congrescentrum Brabanthallen is hét inspirerende congres- en vergadercentrum met congresruimten en vergaderfaciliteiten van 4 tot 2.000 personen. Aanrader voor verliefde stelletjes: je kunt er ook trouwen!

locatie-eventcenter-beekse-bergen

Event Center Beekse Bergen is gastheer van bekende festivals en evenementen (bijv. Decibel, Best Kept Secret, Animal Event). Maar je kunt er ook terreinwagen- en quadrijden! Maak het mee op Event Center Bergen!

Ontvang als eerste De Mooiste Tijd acties!

* Verplicht veld